Familjerätt


Familjerätt är samlingsnamnet för de lagar som reglerar vårt familjeliv. Tvister inom familjer är vanligt förekommande och kräver ett stort personligt engagemang för att lösas. Björfjäll Legal finns där för er när livet inte riktigt blir som ni har tänk er. Vi vet att livet inte alltid är enkelt och ibland behöver vi alla hjälp på vägen. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg när du kontakta oss för personlig rådgivning inom familjerätt.

Vi biträder privatpersoner med råd rörande:

Familjejuridik som gör skillnad

Björfjäll legal behandlar olika områden som att skriva testamente, äktenskapsförord, samboavtal, reglering av familjerelationer vid separationer, vårdnad samt umgänge av barn och framtidsfullmakter. Vi biträder privatpersoner och företag med juridiska frågor och vad som gäller från den dagen ni gifter er, får barn, går igenom en skilsmässa eller dödsfall. Vi rekommenderar att ni skriver de avtal ni behöver inom familjerätt tidigt i relationen för att underlätta om eventuella tvister skulle uppstå. 

Din rådgivare inom familjerätt

Björfjäll Legal är din personliga rådgivare med bred kunskap inom familjerätt. Vi hjälper er med rådgivning och frågor avseende samboförhållande, äktenskap, föräldraskap och dödsfall. Det kan handla om hur tillgångar och skulder fördelas vid separationer och dödsfall, men även regler och villkor för barns förhållanden vid en skilsmässa. Hos oss kan du känna dig trygg med professionell rådgivning inom familjerätt. Vi tar hand om varje uppdrag omsorgsfullt och med respekt. 

Kontakta oss för personlig rådgivning

Björfjäll Legal verkar i Växjö med omnejd men hjälper även privatpersoner i övriga Sverige och då företrädesvis via telefon eller internet. Oftast är det både enklast och mer bekvämt med professionell hjälp för att underlätta situationen. Kontakt och möte kan ske via telefon, mejl, Skype eller personligt möte, välj det som passar er bäst. Välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning inom familjerätt.