+46 (0) 706 – 88 30 60

Fastighetsrätt

När du bestämt dig för att sälja eller köpa en fastighet är det mycket som du ska ta ställning till. Därför kan det vara fördelaktigt att ta hjälp av en expert inom fastighetsrätt. Björfjäll Legal hjälper dig att undvika tvister genom att förklara vilka skyldigheter och rättigheter du har som köpare eller säljare av en fastighet. Dessutom behandlar vi hyresfrågor för dig som är fastighetsägare eller hyresvärd. När du vänder dig till oss kan du känna dig trygg med att vi hjälper dig med professionell rådgivning, förhandling och tvistelösning inom fastighetsrätt.

Fastighetsjuridik som underlättar

Att investera i en bostad eller fastighet handlar oftast om en stor summa pengar och vi vet att det alltid är lönsamt att tänka efter före. Därför rekommenderar vi att upprätta ett avtal och gå igenom alla fastighets och hyresrättsliga frågor inom fastighetsrätt innan. Vi hjälper dig som privatperson eller småföretagare med frågor rörande fastighetsöverlåtelser, frågor kring köp av den egna bostaden, problematiken kring fel i fastighet och hyresfrågor.

Din personliga rådgivare

Björfjäll Legal är din personliga rådgivare som har lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsrätt. Vi tar omsorgsfullt hand om varje uppdrag med målsättningen att du som kund ska känna dig trygg när du kontaktar oss. Vi verkar i Växjö med omnejd men hjälper även privatpersoner och företagare i övriga Sverige och då företrädesvis via telefon eller internet.

Kontakta oss för rådgivning inom fastighetsrätt

 Känn ding trygg med att vi hjälper dig med professionell rådgivning, förhandling och tvistelösning. Vi är en liten byrå men med bred erfarenhet och stort personligt engagemang. Kontakt och möte kan ske via telefon, mejl, Skype eller personligt möte, välj det som passar dig bäst. Välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning inom fastighetsrätt.